Op zoek naar inhuurt?

inhuurt
 
inhuren/vervoeging - WikiWoordenboek.
in zullen huren. te zullen inhuren. in te zullen huren. te hebben ingehuurd. ingehuurd zullen hebben. ingehuurd te zullen hebben. onvoltooid deelwoord voltooid deelwoord gebiedende wijs aanvoegende wijs. aantonende wijs enkelvoud meervoud. onvoltooid eerste tweede derde eerste tweede derde. hij, zij, het.
verhuizersinhuren.nl
Cameraploeg Inhuren Professionele Filmploeg Huren.
Als je een filmploeg inhuurt, haal je niet alleen denodige kwaliteit, maar ook welkome mankracht in huis. Decameraploeg neemt het technische aspect van de film voor zijnrekening, terwijl jij je volledig kunt richten op wat er wordtgezegd en wat in beeld wordt gebracht.
detective inhuren
Wat is de betekenis van Inhuren.
INHUREN, huurde in, heeft ingehuurd, de huur van een huis enz verlengen; wij hebben weer ingehuurd; - scherts, gezegd van iem. die op den dood af is geweest en weer beter wordt: hij schijnt weer ingehuurd te hebben; zij heeft hare meid weder voor een jaar ingehuurd.
keyboost.nl
Wil je een bartender inhuren op jouw feest? Lees meer!
Op deze manier heb je nergens meer omkijken naar en zorgen wij ervoor dat jouw gasten het aan niets zal ontbreken. Wat kost een bartender inhuren? De prijs van een bartender inhuren bedraagt € 29,50, per uur. Hier komt nog een klein bedrag aan transportkosten bij.
twilight-entertainment.nl
Betekenis Inhuren.
overgankelijk iemand tijdelijk in dienst/iets tijdelijk in gebruik nemen Er werden direct extra werkkrachten ingehuurd. een huis huren in de stad. engels: hiring Te gebruiken voor het aannemen van de diensten van een persoon of personen voor arbeidsloon of een andere vorm van betaling.
Inhuren - 5 definities - Encyclo.
Gebruik werkgelegenheid voor de mate of de omvang van de voorziening of de beschikbaarheid van betaald werk voor de bevolking. Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10491.: Te gebruiken voor het aannemen van de diensten van een persoon of personen voor arbeidsloon of een andere vorm van betaling.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: inhuurt. i n hu ren huurde in, heeft ingehuurd 1 in dienst nemen. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen tijdelijk toegang tot de beste taalhulpmiddelen van Van Dale.
werkwoord inhuren vervoegen.
Men, het, zij enkelvoud: Vervoeg zoals hij. Onvoltooid tegenwoordige tijd ott. ik huur in. jij huurt in. hij huurt in. wij huren in. jullie huren in. zij huren in. Tegenwoordige tijd, bijzinsvolgorde. dat ik inhuur. dat jij inhuurt. dat hij inhuurt.

Contacteer ons